Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Her er sportsrejser du skal opleve i din ferie
Du er her
Hjem > Sport > Her er sportsrejser du skal opleve i din ferie

Her er sportsrejser du skal opleve i din ferie

Sportsrejser - Fodbold, cykling, vandring med mere.

Rigtig mange danskere ynder at tage på sportsrejser af forskellig grad. Danmark har en lang og stærk sportstradition, hvor mange procent af den danske befolkning er tilknyttet en sportsforening af en eller anden grad. Det betyder også, at vi er eventyrlystne, når det kommer til sportsrejser i ferietiden. Der er nemlig mange ting, man kan prøve, og vi skal gerne nå det hele.

Som sagt er der rigtig mange muligheder at vælge i mellem, når du vil planlægge din næste sportsrejse. Det kommer helt an på, hvem det er, der skal afsted, og hvilke sportsgrene, I holder af at dyrke. Sportsrejser lægger generelt op til samvær med andre, og derfor er det oplagt for familier med ældre børn at tage af sted på sportsrejser, hvor cykling, golf, vandre eller evt. fodboldrejser står på menuen.

Sportsrejser: Hvilke rejser skal man vælge?

Der er mange muligheder at vælge i mellem, når man har besluttet sig for at tage familien med på sportsrejse. Her kommer vores bud på hvilke sportsrejser du må opleve i din ferie.

Cykelrejser

Er mændene i din familie store cykelfans? Sidder de klistret til skærmen i juli måned, når Tour de France ruller over skærmen? Hvis svaret er ja, er der ingen tvivl om, at en cykeltur til de franske alper vil falde i god jord.

Golfrejser

Sportsrejser med golf i centrum henvender sig ofte til det lidt ældre publikum. Det behøver dog ikke at betyde, at det er ren seniorferie, man tager afsted på. Golfen giver samtidig ofte anledning til at opleve noget af jordens smukkeste natur.

Vandrerejser

Vandreture må siges at være en af de bedste måder at opleve et fremmet land på. Der er ingen regler, det handler bare om ikke at fare vild. Find solide gummisko frem og tag hele familien med på vandretur i bjergene, ved søer eller andetsteds.

Fodboldrejser

Fodbold er ikke kun den mest populære sport herhjemme, nu er det også muligt at rejse ud op opleve verdensstjernerne på såkaldte fodboldrejser. Disse rejser er særlig velegnet hvis man er flere og kan blive enige om hvilke fodboldkampe man vil se. En ting er sikkert, rejserne byder på flotte stadions, fodbold i topklasse, fest og sammenhold.

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top