Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Sådan får I uforglemmelige sportsrejser
Du er her
Hjem > Sport > Sportsrejser: Sådan får I den bedste fodboldtur

Sportsrejser: Sådan får I den bedste fodboldtur

På sportsrejser med fodbold holdet.

Der er mange måder at gøre det på, når man vil lave en sportsrejse til udlandet for at se fodbold. Der er mange ting, der skal overvejes. Vil man ankomme en dag før kampen eller skal man bare lande på kampdagen? Hvor skal man bo? Hvad skal man lave, mens man venter på kampen eller på at man skal hjem igen? Der er mange ting, som med fordel kan overvejes inden afgang.

Overvejer du fodboldrejser med kæresten eller dine bedste kammerater? Eller er det bare første gang, du rejser til den pågældende by, kan det helt sikkert anbefales at lande i byen en dag eller to før kampen spilles. På den måde kan du nå at danne dig et indtryk af den daglige gang i byen og ikke mindst lære den kollektive trafik at kende. Befinder du dig i en større by, så skal du med garanti benytte dig af offentlig transport, for at komme ud til stadion. Du kan selvfølgelig tage en taxa, men det er ofte meget dyrere.

Råd til bedre planlægning af sportsrejser

Hav dette i tankerne, hvis du og dine kammerater skal på fodboldtur:

  • Hvis ingen af de rejsende har kendskab til byen, så kom i god tid. Minimum en dag før, så I har tid til at falde til og planlægge selve kampdagen.
  • Sportsrejser kan ofte være hektiske. Derfor er det en god idé at orientere sig hjemmefra, så man ved, hvad man gerne vil se og opleve på turen.
  • Hvis I er afsted med gutterne, og har lyst til at opleve den lokale kultur, så prøv at researche jer frem til, hvad de lokale fans af holdet har af rutiner inden en kamp. Det vil give jer den komplette lokale stemning, hvilket kun kan anbefales.

Vi håber at ovenstående vil hjælpe dig med at vælge en god sportsrejse og vi ønsker dig/jer en fantastisk tur!

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top