Du er her
Hjem > Sport > Kombinér fodboldrejse med ferie og få kæresten med

Kombinér fodboldrejse med ferie og få kæresten med

Stadion på fodboldrejse og ferie.

Det er ikke alle koner og kærester, der er lige vilde med fodbold og da slet ikke “fodboldrejser”. Derfor kan det være en god idé at ”lokke” med en dertilhørende ferie, for at få kæresten med ud og rejse. F.eks. bliver Barcelona ofte nævnt som den perfekte kombination af storby og strand og samtidig så har verdens bedste fodboldhold byen som deres hjemmebane. Der er altså masser af muligheder for at tilfredsstille jeres begges behov.

Der er mange muligheder for at se FC Barcelona i aktion – de er nemlig med i alle turneringer. De fører den spanske liga med et komfortabelt forspring ned til Atlético Madrid, og ser ud til at spadsere videre i Champions League, hvor de møder engelske Arsenal i returopgøret efter at have vundet 2-0 i London. Vil I opleve dem spiller, kan det dog være en god idé at være hurtig ude i forhold til fodboldbilletter, da kampe med Barcelona ofte er særdeles eftertragtet.

Sådan kan du kombinere ferier og fodboldrejser

Det kan være en god idé at vælge et spændende sted, når du skal på fodboldtur med fruen:

  • Med klassiske fodboldrejser vil der ofte være noget tid, som skal slås ihjel. Det kan enten være før eller efter kampen, og det er bare sjovere at gøre i en spændende by.
  • Måske er kæresten glad for sol og sommer. Derfor burde det ikke være svært at overtale hende til en forlænget weekend i enten Spanien eller Italien, som helt sikkert vil være et varmt afbræk fra kolde Danmark.
  • Ofte kan en storbyferie blive en smule triviel. Her kan en fodboldkamp være et midtpunkt, der binder det hele sammen.

Der findes mange spændende muligheder, hvis man vil kombinere en fodboldrejse med en lille ferie. Hvad end det skal foregå på varmere breddegrader eller om niveauet af fodbolden er i højsædet, så er der helt sikkert håb forude. Sæt dig ned med din kone eller kæreste, og find ud af, hvor hun gerne vil hen, for at ideen med en kombineret ferie med fodboldtur kan realiseres. Vil du have mere inspiration til ferie og fodboldrejser så klik forbi www.latravel.dk der byder på mange billige rejser til attraktive fodboldklubber i Europa.

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top