Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Er Barcelona fortsat det mest populære sted?
Du er her
Hjem > Rejser > Kan Barcelona vinde mesterskabet igen?

Kan Barcelona vinde mesterskabet igen?

Fodboldrejser til FC Barcelona er danskernes foretrukne destination.

Bolden ruller atter igen i alle de største europæiske ligaer, efter en travl sommer med både EM og OL på programmet. Det betyder, at du nu igen har muligheden for at komme på fede fodboldrejser i hele verden – det handler bare om at vælge. En af de klubber, der hvert eneste år er danskernes foretrukne destination for fodboldrejser er FC Barcelona. Det er her, at Messi, Suarez og Neymar slår deres folder og udgør en af de farligste trioer, fodboldverdenen nogensinde har set.

FC Barcelona kom da også planmæssigt fra start i den nye sæson, da de hjemme pulveriserede Real Betis med 6-2. Det ser altså ikke ud som om, at de spanske mestre har tænkt sig at puste ud i denne sæson. De kværner blot videre.

Derfor er fodboldrejser til Barcelona danskernes foretrukne

Barcelona ligger altid i toppen, når man kigger på, hvilke fodboldrejser danskerne helst vil afsted på:

  • FC Barcelona er begunstiget af, at de er placeret i Spanien med det varme klima. Der er ingen tvivl om, at mange fodboldrejser bestilles efter, om man samtidig kan nyde vejret.
  • Samtidig er Barcelona en af Europas hyggeliste byer. Der er en masse liv, hyggelige caféer og en dejlig strand. I Barcelona er det ikke svært at få tiden til at gå.
  • Og nå ja, fodboldholdet. FC Barcelona er efterhånden blevet kendt som det mest seværdige fodboldhold i verdenen.

Der er ingen tvivl om, at Barcelona også i denne sæson vil være trækplaster for en masse danske fans, der planlægger deres fodboldrejser. Den førnævnte trio er i hvert fald garant for oplevelser, mål og massere af fede øjeblikke. Og mon ikke at det igen er i Barcelona at mesterskabet havner, når vi kommer ind i maj måned næste år?

Besøg LA Travel for at se kommende fodboldrejser til Spanien

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top