Du er her
Hjem > Rejser > Hold strøm når du rejser med en iPhone powerbank

Hold strøm når du rejser med en iPhone powerbank

Hold strøm på mobilen med en iPhone powerbank (batteri).

De fleste kender til det at have problemer med sin iPhone under rejser og på ferie. Det kan nemlig af og til være vanskeligt at lade telefonen op, fordi at stikkontakterne som de bruger i udlandet, simpelthen er anderledes. Dette problem løses dog ganske simpelt ved at købe en adapter eller batteri, som de har i de fleste supermarkeder i udlandet, og så kan du lade din iPhone op som normalt.

Men hvad gør du, hvis du skal på flere dages rejse ud i det rene ingenting? Du gør, som folk gør på festivaler. Anskaffer dig en iPhone powerbank. En powerbank er et mobilt batteri, som gør det muligt at lade sin iPhone op lige meget hvor du befinder dig i verden. Du kan være strandet midt ude i den asiatiske jungle, og stadig være sikker på at kunne genoplade din iPhone.

Der findes flere forskellige former for powerbanks. Er du vild med miljøet og ønsker du at gøre en forskel, så kan du anskaffe dig en solcelledrevet powerbank, som altså genoplader din telefon via solcelleenergi. Hvis du alligevel skal på ferie ned til sydens sol og varme, så kan det være en ganske sikker måde at sikre sig strøm på. Fordelen er her, at du kan gå længere tid uden elektrisk strøm – så længe solen skinner, vel at mærke.

Netop powerbanks er blevet meget populære på festivaler som Roskilde og Smukfest, fordi, at gæsterne har et stort ønske og behov for at kunne bruge deres telefoner under festivalen. Det fungerer på den måde, at man betaler et depositum ved festivalens begyndelse, og så kan man frit modtage en ny, genopladet powerbank hver eneste dag. På den måde kan man faktisk lade sin iPhone op, mens man er til koncert eller bare hygger med vennerne.

Se hvordan en iPhone powerbank fungerer som batteri her

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top