Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
På fodboldrejse til Barcelona kan du opleve det hele
Du er her
Hjem > Rejser > Fodboldrejser til Barcelona har det hele

Fodboldrejser til Barcelona har det hele

På fodboldrejser til Barcelona by.

Foruden at rumme verdens bedste fodboldhold byder Barcelona på en masse andre ting, som gør byen en fantastisk sted at opholde sig, mens man venter på at besøge det famøse Camp Nou på kampdagen. Kort sagt: Fodboldrejser til Barcelona har det hele som fodboldentusiaster og fans søger!

Har du svært ved at lokke konen eller kæresten med på en fodboldrejse, så kan det være, at du skulle kaste dit fokus på Barcelona. Her burde det ikke være svært at overtale den bedre halvdel til at tage med på en forlænget weekend til det spanske. Man siger ofte, at Barcelona er det perfekte match mellem by og strand. Det er helt rigtigt. Ud over at rumme et væld af fantastiske restauranter og kaffebarer, så tager det ikke mere end ti minutter med metroen fra bymidten – så står du med fødderne plantet på stranden.

Man fristes til at sige, at Barcelona er det perfekte mål for en weekend i fodboldens tegn. Ofte kan man have svært ved at slå tiden ihjel, mens man venter på at skulle se sit hold spille på stadion, men sådan behøver det ikke at være i Barcelona. Er man til sol og sommer, så er det bare med at komme afsted og udforske den spændende by på rejsen, som gemmer på en masse spektakulære steder og hyggelige hjørner og cafeer.

Da det er fodbolden, der er det centrale ved rejsen, så skader det ikke, at der er tale om verdens bedste klubhold. FC Barcelona er forsvarende mestre i Champions League, og de er samtidig favoritter til at blive det første hold nogensinde til at forsvare den prestigefyldte turnering. Holdet har en af de farligste trioer som fodboldverdenen nogensinde har set: Suarez, Neymar og Messi. Disse tre bliver ved med at nedlægge hvert eneste hold, der lægger vejen forbi Camp Nou og Cataloniens stolthed. Der er altså masser at se frem til, på fodboldrejser til Barcelona i 2016, hvor de største klubber og spillere tørner sammen.

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

One thought on “Fodboldrejser til Barcelona har det hele

  1. Hej,
    Tak for en god og inspirerende artikel. Jeg har været på fodboldrejse til Barcelona 3 gange de seneste 6 år og kan varmt anbefale Camp Nou, der hver gang har været en vild oplevelse. Sidst rejste jeg sammen med min kæreste og vi fik samtidig en fantastisk oplevelse i Barcelona, der byder på alt fra hyggelige cafeer til byliv og masser af seværdigheder. Det er bestemt ikke sidste gang at rejsen går hertil! 🙂

Skriv et svar

Top