Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Er fodbold Danmarks mest populære sportsgren?
Du er her
Hjem > Sport > Er fodbold Danmarks mest populære sportsgren?

Er fodbold Danmarks mest populære sportsgren?

Fodbold er populært hos børn og voksne.

Der ser ud til at herske en tendens i Danmark, når det kommer til sportsgrene. De fleste spiller enten fodbold eller håndbold, og det er sjældent, at man gør begge dele. Måske grundet tidspres men nok mest på grund af interesse.

Man kan dog ikke diskutere, hvilken sportsgren, der er den mest populære, hvis man kigger på foreningerne rundt omkring i landet. Der findes langt flere fodboldspillere i Danmark, end der findes håndboldspillere. Alligevel vil debatten omkring hvilken sportsgren, der er Danmarks nationalsport, ikke høre op.

Hvis man tager udgangspunkt i landets fremtidige idrætsudøvere er der dog ingen tvivl. En undersøgelse foretaget af Idrættens Analyseinstitut viser, at fodbold er den markant største sportsgren blandt landets unge. Således er fodbold det foretrukne valg hos 46 procent af børnene, mens håndbold indtager en femteplads med 20 procent.

Hvordan kombinerer man fodbold, sportsrejser og børn?

Det er let at forestille sig, at der sidder mange fædre rundt omkring i landet, som har et brændende ønske om at komme afsted på fodboldrejser til Spanien og opleve stjernerne tæt på. Det kan dog være svært at få til at passe med familien og hverdagen, hvilket ofte betyder, at planerne bliver henlagt. Men det er der slet ingen grund til. Det handler blot om at være kreativ.

Tag for et eksempel Paris St. Germain, som er det franske mesterhold, der sidder solidt på tronen i Paris. Der er ingen tvivl om, at PSG er en af de helt store turistattraktioner i Paris i disse år. Men blot fordi man skal ind at se fodbold, behøver man ikke at glemme, hvad der ellers er af muligheder. Det kunne f.eks. være Disney World i Paris – stedet, som alle børn elsker fra det øjeblik, de sætter deres ben i parken for første gang.

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

Skriv et svar

Top