Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/creative.dk/sydkystmaraton.dk/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Disse sportsrejser kan du se frem til i 2016
Du er her
Hjem > Sport > Disse sportsrejser må du ikke gå glip af i 2016

Disse sportsrejser må du ikke gå glip af i 2016

Du kan se frem til disse sportsrejser i 2016 og 2017.

Hvert år kigger mange mennesker frem mod nogle af de største sportsbegivenheder på kloden, og drømmer om, hvordan det ville være at arrangere en sportsrejse mod netop denne begivenhed. Mange forfølger dog ikke deres drømme og går dermed glip af oplevelser, som man ikke får foran TV-skærmen hjemme i Danmark.

Disse begivenheder kan du lave en sportsrejse mod snart

Der findes stadig flere oplagte sportsrejser i 2016, som du med fordel kan kigge nærmere på. Vi har samlet dem som vi mener er et “must see”. Du er selvfølgelig velkommen til at komme med input til listen, såfremt du mener vi har overset et event.

OL, Rio De Janeiro 2016

Til sommer danner Brasilien og deres berømte strande rammen for en af sportens allerstørste begivenheder. I De Olympiske Lege dyster man i mange forskellige discipliner og nyhederne handler næsten kun om denne event, mens den står på.

EM i fodbold, Frankrig 2016

Sommeren byder også på en stor fodboldslutrunde i Frankrig, når Europas bedste landshold mødes for at finde ud af, hvem der er de bedste. Danmark er desværre ikke repræsenteret i år, efter det som bekendt ikke lykkedes at kvalificere sig til turneringen. Frankrig er favoritter til at løbe med titlen på hjemmebane, mens man aldrig skal undervurdere de forsvarende verdensmestre, Tyskland, og Spanien, der er forsvarende europamestre.

Tour de France

Der er mange begivenheder på tapetet i Frankrig denne sommer. Som sædvanligt køres der nemlig også Tour De France, verdens største cykelløb, hvilket altid trækker mange tilskuere til. Danskere plejer der også at være mange af, og det er også en helt speciel følelse at stå på et af de store bjerge og se de små rytter kæmpe sig op.

Formel 1

Kevin Magnussen er endelig tilbage bag rettet i en Formel 1-racer og det må man ikke gå glip af. Det er en helt speciel oplevelse at være til Formel 1, fordi der sker så meget mere end blot det afgørende løb. Du kan besøge nogle af verdens mest spændende byer samtidig med.

Der er med andre ord masser af spændende sportsrejser at springe op i resten af 2016. Dette var en opsamling af nogle af de f1, cykel og fodboldrejser som du kan se frem til og vi håber at du fik lidt inspiration til din næste rejse.

Redaktør
Dækker begivenheder indenfor fodbold og aktiv sportsrejser i Danmark og internationalt.

One thought on “Disse sportsrejser må du ikke gå glip af i 2016

  1. Tak for de gode tips. Min mand og jeg har netop bestilt billetter til Grand Prix i Tyskland den 29. juli og vi glæder os meget. Håber på flere gode anbefalinger i fremtiden. 😉

Skriv et svar

Top